2014-03-26 23.39.09Kalenderkes op internet, verraderlijke dingen zijn het. Wij zaten onlangs bij verrassing in Londen om het jubileum van Nonkske te vieren, bleken wij dag op dag een maand te laat te zijn voor de gereserveerde hotelkamer. En de tent zat vol. En wij konden maar één nacht blijven. En daarna moesten ze ons wel buiten bonjouren.

Blij dat ik was! Dat Nonkske niet had geboekt! Want daar waren kwaadaardige zinnen van gekomen, die beginnen met: Goddoeme. Ziet ge wel. Als gij…

Soit, het is allemaal goed gekomen. Met een grotere kamer en zonder te moeten bijbetalen. Hoera! Daarom wil ik u van harte aanbevelen: Hotel Qbic in Londen. Omdat ze alle commerciële poespas achterwege laten. En daarna was het ook nog leuk. Er hing  een foto van prinses Diana achter de sponde en het nachtlampke was van tuinslang gemaakt.

De buurt kwam niet meteen uit de boekskes, maar dat is altijd een voordeel. Qbic ligt in Banglatown. Heel de straat riekt er naar curry en alle restaurants zijn met vlag en wimpel de winnaar van een andere best-curry-in-town-wedstrijd. Maar de mensen doen normaal, ook al zijt ge met stip de dikste witneus van de straat. Plus! Het gat van de metro was vlakbij. Plus! De koffie was gratis. Plus! Er hingen mopkes in de lift.

Kortom, ge kunt er vol vertrouwen zelf eens naartoe, met de groeten van de jubilaris.

(en als gij denkt dat dit bericht gesponsord is, ammehoela, het is niet gesponsord)

 

1 commentario voor Met de groeten van de jubilaris

  1. Tamarina zegt:

    Een amazing rainshower, hebt ge dat in Londen eigenlijk nodig op een hotelkamer? Maar soit, hopelijk was het daar ook lente en scheen de zon. En een dikke proficiat aan Nonkske!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *