Hier en hier en op de radio gaat het blijkbaar over de jaren 90. Ik was er toen ook al. En ik kon alles nog: elf jenevers en een pak blauwe Gauloises. En daarna was ik nog kwaad. Suppose, ja, suppose you gave a funeral and nobody came.

 

2 commentaria voor Suppose, ja, suppose

  1. Tamarina zegt:

    Ik herinner me van de jaren 90 alleen nog Scatman John (dood), en Roy Orbison (dood) die permanent kweelde uit de radio van de werklui die quasi permanent mijn huis aan ‘t verbouwen waren. En natuurlijk de boysband ‘Good Shape’, waar een plechtige communicant ten huize toen fan van was. Waarvoor hij zich tot op heden blijft schamen, en wij hem daarmee blijven plagen.
    En dan vergeet ik die mega burn-out nog. Wellicht de reden waarom ik me van de jaren 90 verder niks herinner.

  2. Fruitberg zegt:

    Ik was er toen ook al een tijdje. Leuke muziek op de radio, maar hou toch meer van een bont allegaartje met ook eigentijds werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *