Beste lezers altegader, kinderen of nog kleiner,

Vanochtend heb ik telefoon gehad van de directeur van het Onze-Lieve-Vrouwlyceum te G. Om te melden dat er verwarring is ontstaan over de lezersbrief in Vacature. Er blijkt namelijk een Maria J. aan de slag te zijn in de vernoemde instelling, wiens boterhammen nog nooit zijn verdwenen uit de gemeenschappelijke frigo op de vloer. Bovendien eet de huismeester, die ik in het stukje aanhaal, nimmer boterhammen op school. De directeur wilde mij dat graag laten weten en vroeg of ik de lezers daarvan op de hoogte kon stellen. Vooral daar Maria J. ter klasse al menig reactie heeft ontvangen. Daarom, beste lezers altegader, kinderen en eventueel nog kleinere kinderen, geloof niet wat hier staat! De helft is al te veel. Het is de leugen waar ge u mee zult moeten troosten. Ik wou soms ook dat het anders was.

Met veel groeten,

Tante Annie

PS: Morgen staat er een nieuwe lezersbrief in Vacature. Alweer verzinselen uit de leraarskamer van het Onze-Lieve-Vrouwlyceum te G. Truken van de foor, knoop het allen in uw oren.

4 gedachten over “Beste lezers altegader, kinderen of nog kleiner,”

  1. Ik vond dat al gek, want ik meen te weten dan Daniël zijn boterhammen altijd meeneemt in een boterhammendoos ipv in folie.

    En als Jos u nog ‘s belt, zeg ‘m dat hij mijn groeten doet aan Hugo ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *