Bloemen van nylonkous

Ik moest ineens denken aan de matjes voor Afrika die mijn zuster vroeger breide, van afgedankte nylonkousen. De bollekes bruin waren weliswaar gewassen en het was ten voordele van de missies, maar ik vond het toch een vieze bedoening. Vooral de voetjes en de ouwewijvenbroek met het pluis bovenaan. Nu blijkt dat ge ook bloemen kunt maken van nylonkous. Goddank is het al Valentijn geweest.

img_7148.jpg

8 gedachten over “Bloemen van nylonkous”

  1. Blerk. Driewerf blerk. Maar als het de makers afhoudt van het doen van nóg gruwelijker zaken, dan vind ik het goed.

  2. de nonnekes van-recht-tegenover-ons-deur hadden gaatjes in hun nylons waardoor donkerzwarte stoppelkes naar buiten staken, bij mijn oma was dat niet, en ik heb nooit begrepen waarom.

    Nu blijkt begod dat ze bloemstukjes van die dingen maken. Worden die ook in de oasis gestoken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *