De bomma roept Lori

Lunch Garden Zemst. Zit in het rustieke decor van het restaurant met vogelhuisjes aan het plafond. De zon schijnt op de parking. Er zit een kleuter met een lelijke, beige jas in de kinderhoek. De bomma roept Lori en het kind hobbelt door de tafels door om te kijken wat ze moet. Ik zit hier graag. Beetje raar.

logo_lunchg_300×150.jpg

6 gedachten over “De bomma roept Lori”

  1. Ik kom/kwam daar altijd met de mama, omdat zij daar haar lijf kon volstoppen met dood dier en ik onopvallend vegetariër kan zijn. Handig zo een saladebar! Geen gezeur over mijn keuze aan mijn hoofd!

  2. Ik zag het vaak als een rariteitenkabinet: wat daar allemaal rondstrompelt! Je houdt het niet voor mogelijk. Ik heb er zeker de ganse collectie sportkledij zien passeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *