De Domo B3965 werkt op uw fantasie

Kerstmis is broodbakmachinetijd. En daarom staat hier voortaan een Domo B3965 te blinken. Er zat helaas nul gebruiksaanwijzing in de doos, maar dat kon de pret niet drukken. De staf van Sinterklaas was namelijk wel meegeleverd. Ik zeg de staf van Sinterklaas, maar eigenlijk is het een klein gedraaid ijzerke waar ge het kneedblad uit de korst van uw brood moet peuteren.

Voorts droom ik van sappige briosjen, keizersbroodjes, rozijnenbollen en ontbijt in bed. Ik zeg u, de Domo B3965 werkt danig op uw fantasie. Iedere keer als ik de keukendeur opendoe vrees ik dat het deeg me tegemoet zal komen. Van alle gisten en wonderbaarlijkheid prompt uit de B3965 ontsnapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *