De taartjes van Mrs. Lovett

Sweeney Todd, the demon barber of Fleet Street geweest. Vreesde bloed, horror en doodslag. En terecht. Alleen was de ellende warmgebakken met een knapperig korstje. Een beetje gelijk de taartjes van Mrs. Lovett, de madam die onder het kapsalon woont. Kortom, fijntjes zitten lachen met opengehaalde kelen en hortende strottenhoofden. Gaat dat zien. Verplichte kost ook voor kappers, coiffeuses en pompbakstagiaires.

sweeney_todd.jpg

4 gedachten over “De taartjes van Mrs. Lovett”

  1. Een Johnny die zingt! Geleerd van zijn Vanessa!

    Wat heeft een mens nog meer nodig?

    (Niet te veel reclame maken, ik kon woensdag al niet binnen in de cinema… Een hele dag blijgemutst omdat ik ‘s avonds een afspraak had met de Johnny, en dan belt hij af…)

  2. Tja, ik heb het ook maar van te lezen in de kranten. Maar we moeten vanzelfsprekend niet alles geloven wat daar in staat.

    En, tante, nu doe je me wel heel erg twijfelen. Want wat lees ik hier vandaag in De Standaard: “Wat die in een musical staat te doen is een raadsel. Kan niet zingen en moet zich zo inspannen dat zijn acteerwerk zich beperkt tot één uitdrukking (boos en verbeten)”. Zeg eens tante, die Steven De Foer is zeker zelf niet om aan te zien? Simpelweg jaloers. Dat is het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *