Doeme toch. Kunt ge weer deppen en vegen.

Ria Valk is een brutaal wijf. Schiet eerst alle kanten uit omdat ik zogenaamd weer een aanslag pleeg. Komt daarna met priemende oogskes op mijn knie zitten. Op zulke momenten is het overigens zaak  de cloaca niet  uit het oog te verliezen. Voor ge het weet stulpt het frommelvlees naar buiten, geeft Ria platweg van jetje. Doeme toch. Kunt ge weer deppen en vegen.

2 gedachten over “Doeme toch. Kunt ge weer deppen en vegen.”

  1. Ik vraag mij stilaan af hoe lang het nog gaat duren voor Ria Valk en vol-au-vent in één zin genoemd zullen worden.

  2. Oeps, had ik ook nog willen zeggen: tante, je bent Ria echt aan ‘t verwennen. Kijk uit, ge moet daar geen eieren onder leggen éh. Het zou net andersom moeten zijn. Als ge niet oppast, schijt ze binnenkort nog op uwe kop ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *