Een fles primitivo

Eerlijkheid gebiedt mij te melden dat ik vorige week een fles wijn en zes glazen heb gekregen van de mensen van Carrefour. Het is een fles Italiaanse primitivo geworden, op aanraden van de Spondeligger.

Zelf geef ik geen donder om flessen en namen. Ik drink wat in mijn glas belanddt°. Al naargelang met of zonder klachten. Rest mij enkel nog Carrefour te bedanken voor de fijne attentie. En dat hun Wijnfestival een prettige bedoening mag worden zonder al te veel gulzige klanten die naderhand stiekem moeten gaan braken op de afdeling conserven.

°leve het boze oog van de eindredacteur

Een gedachte over “Een fles primitivo”

  1. Uw spondeligger weet waarom. Drink en …let the beast go. Geen Reklamaties nadien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *