Een stuk of 100 zeer subjectieve vogelbeschrijvingen

Wegens euvel op de heuvel kreeg ik zondag bezoek van vader en moeder. Ze brachten mijn Duitse, wollen pet mee (die ik overal laat liggen) en Dorrestijns Vogelboek (rechtstreeks uit De Tribune in Maastricht). Ik zit aan het achtste van de tien Dorrestijnse voorwoorden en het is al ferm plezant geweest. Hierna moet ik van A tot Z nog een stuk of honderd zeer subjectieve vogelbeschrijvingen. Maar het zal ook over mensen gaan. Op pagina 199 namelijk lezen wij vooruit:

Nogmaals, ik houd ook niet van biologen, ik ben antibioloog. Biologen bemoeien zich overal mee en laten niks met rust. Stel, er duikt onverhoopt in Twente een Mexicaanse renkoekoek op, hup daar zit de trein naar Enschede al vol biologen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *