Techneuzel nr. 5

Er schijnen hier wat mensen te zitten die nul kaas willen eten van de blogosfeer. Die kunnen stoppen met lezen want het zal gaan over Techneuzel nr. 5. Het was gisteren bij Duval Guillaume te doen, sjieke tent aan de Sainctelette in Brussel. Grote sier. Doet me er nondepie aan denken dat die van Duval mij nog geld moeten. Enfin, volgens de inrichtende macht stonden er ter oriëntatie een paar bleke lichtekooien op de hoek van de straat, maar ik heb alleen Mediterraanse snorren gezien. Voorts alle dank aan Clo en heur puf om dingen te organiseren. Want het was danig plezant.

Lama zag er goed uit. Lichtjes gebruind, ik denk van Valencia. Pietel lachte schoon, tegen de verwachting in. Zijn madam trapte het voortijdig af omdat ze nog iets op VijfTV moest zien. Tantieris was eindelijk een openbaring. Het ging over heel veel en het ging zeer gemakkelijk. Uw moeder wil met de brommer leren rijden en stond te stoefen met een boekske over brommers. Kawasaki Ninja op de cover, allez allez, ziet ge ze daar al op zitten. Imke Dielen zei heel aardig gedag. De Commissaresse (met twee m’en, nondedju)vroeg me om de inhoud van deze knetterpamfletten te definiëren. Dingskes en prullen, heb ik gezegd. Veel te bescheiden, typisch vrouwelijk.

Nog: Anne heeft alweer de prijskamp gewonnen: een Senseo met vieze rode bloemen, maar zij vond die precies wel tof. Pimpajoentje heeft een oorbel in haar kin. Ik ben een ouw vlaai. Yab geeft binnenkort een worstenbraai in Leuven. Er komt iemand bakken van Alma, jaja, de van de studentenresto’s. Enzovoort enzovoort. Met een pot speculoospasta! De nieuwe hit in boterhammenland.

Oh en Smetty natuurlijk. Met haar heb ik een aantal mensen geëvalueerd die met adres en gsm-nummer op Facebook zitten.

19 gedachten over “Techneuzel nr. 5”

 1. Ik ben blij dat ik mij open heb gebaard aan u. U was hetzelfde voor mij. Meer van dat, zou ik zo durven zeggen. (Ha ja, ik ben nen durver)

 2. Of ik die Senseo al dan niet mooi vond heb ik niet geopenbaard. Persoonlijk prefereer ik stoer zwart. Saskia, die met de senseo naar huis ging (nogmaals dank Saskia dat ik met je mocht meerijden), vond em alvast helemaal wel mooi.

 3. Bij deze dien ik officieel klacht in wegens het opkopen van alle Lotus Speculoospastavoorraden. Mijn Delhaize zit alweer met een stockprobleem en mijn madam kan daar allesbehalve mee lachen.

 4. de ironie…

  “zapnimf
  16/05/2008 om 17:16

  Mogen de anderen ook nog reageren?
  O, oeps, eigenlijk heb ik – zoals altijd- niks te vertellen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *