Hmpf. Ik verjaar niet meer graag.

Dit is l’ Absinthe, een schilderij uit 1876 van Edgar Degas. Het mens met de hoed en het scheve voetje is lang, lang dood en toch verstaat ge het prentje compleet. Hmpf. Ik verjaar niet meer graag. Beetje koppijn ook. Gisteren al.

edgard-degas1.jpg

13 gedachten over “Hmpf. Ik verjaar niet meer graag.”

  1. “lang zal hij leven, lang zal hij leven, iii oooo iiii aaah,
    pipih hoewaah! pipih hoewaah! piperdepiperdepih hoewaah!” vanwege mezelve en de dochters

  2. ‘t is niet belangrijk of ge gelukkig zijt op uw verjaardag. Als ge het al de andere dagen maar zijt, zeg ik altijd.
    En waarom ze u altijd proficiat wensen op uw verjaardag ontgaat me al helemaal. ‘t Was ons moeder immers, die de arbeid verricht heeft.

  3. troost u, als alles goed gaat zult ge ooit nog content zijn dat ge nog verjaart.

  4. ik heb aan de porto gezeten. dat werd tijd. dank voor al uw tippen intussen. PS: die rechtse zie ik alleen nog met één oog dicht.

  5. hier woont iemand die op z’n 42e gestopt is met verjaren. Toch heeft hij nu een kaal kopje met een paar grijze krulletjes errond, en rimpels, jong, niet te tellen ! En lopen er een paar koters rond die hem opa noemen. ‘t Helpt dus niet, niet meer graag verjaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *