Ik ben er eentje

God ziet uw onderbroek, dat stond vanmiddag boven de deur van de wc in de Kaminsky. Het bleek reclame van de vrijzinnige humanisten, ge weet wel het volk dat met vlammen op de auto rondrijdt.

Enfin, dat ik er misschieen ook eentje ben, zonder het te weten. Ik moest het alleen maar testen op internet. Het resultaat: 10 op 10. Ik ben een vrijzinnige humanist. Alleen geen idee hoe dat nu verder moet met mijn onderbroek, eigenlijk. En of ik me ergens moet inschrijven.

4 gedachten over “Ik ben er eentje”

  1. Hè, hè, eindelijk kan ik replyen. Ik dacht allang dat ik een vrijzinnig humanist was maar dankzij uw link ben ik daar nu dus 100% zeker van. 9 op 10: bij de vraag over de kerk was ik iets té kritisch…

  2. Goedemorgen,

    Ik raad U toch aan om ze eerst uit te trekken alvorens het kruis eruit te knippen.

    Vriendelijke groet van de Spaanders voor de Vlaanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *