Intussen op het forum van Draak en co

Gelezen op het forum van Dierenparadijs, een dierenwinkel in Olen waar ze beesten verkopen zonder pluis en zonder pels. Draak en co, zoiets.

Omdat mijn regenboogboa weigerde dode muizen/ratten te eten en ik niet aan levende kon komen ben ik maar met een eigen muizenkweek begonnen. Beetje ingelezen enzo, gemiddeld nest 10 tot 12 jonge muizen, dacht ik. Inmiddels heb een aantal nestjes. De boa vreet zich er vol aan. Eindelijk lekker eten voor haar.
Maar goed, vandeweek, een superdikke muis, stond echt op ontploffen. Gisternnacht heeft ze nieuwe snacks voor mijn slang uitgepoept, maar het waren er erg veel. 16 jongen, is dat nog een beetje normaal? Vast wel, maar wat zijn de recordgroottes van muizennesten bij jullie? Want dit gaat wel erg hard. Moet ik straks nog slangen bij halen om al die muizen op te eten.

4 gedachten over “Intussen op het forum van Draak en co”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *