Koop een Snuggie! (daarna is het hopen dat de bel nooit meer gaat)

Kan iemand in de rand eens laten weten hoe het is om gezellig spekken boven het vuur te houden. Het lijkt mij namelijk een eersteklas plakboel. Met of zonder Snuggie.

23 gedachten over “Koop een Snuggie! (daarna is het hopen dat de bel nooit meer gaat)”

 1. Belachelijk! Als je het dan nog omgekeerd aan zou doen en vanvoor dicht kon maken. Wèr-ke-lijk!, het ‘geluk’ wordt toch alle vijf-voet voor een paar euro’s te koop aangeboden om daarna te moeten constateren dat je alleen weer wat geld lichter bent.
  De marshmellows, ach, ook zo een amerikaanse must-do overwaai-hype. In een warme kop koffie of chocolademelk niet slecht though.
  Next.

 2. nog een voordeel! ge kunt er ook heilige missen mee opdragen. wel achterwaarts naar de tabernakel schrijden teneinde spektakels te voorkomen.

 3. Tot nog toe waren het enkel dementerende bejaarden en een zatte nonkel die hun peignoir achterstevoren aandeden, maar kijk! Zelfs het onnozelste initiatief kan navolging krijgen. Er is dus nog hoop voor de economie!

 4. Ik dacht ineens aan Star Wars. Helemaal Obi-Wan Kenobi. Alleen is dit ‘lichtzwaard’ wat minder indrukwekkend.

 5. Het lijkt wel een nieuwe orde…alleen dat turquoise zou wat lichtzinnig zijn. En het bezoeken van een ‘sports event’ in zo’n habijt lijkt me ook nogal een schaamtevolle bezigheid.

  Hoe dan ook, marsmallows roosteren is voor mij al jaren het hoogtepunt van de barbeque. Zalig.

 6. Dat lijkt dat gedrocht van bij de bedenkers wel?

  Marsmallows: alleen maar plakkerige boel dat goed is om uw bakkes aan te verbranden!

 7. Terwijl iedereen zich blijkbaar zit blind te staren op die spekjes vraag ik me enkel af wat dat mens in het filmpje daar toch zit te breien? Als die Snuggie van polyester echt zo super is, wie wil er dan nog een gebreid wollen onding van oma? Huh?

 8. dat gaat hier nogal ene gang. en ik maar typen gelijk de gekken. vindt iedereen de snuggie het fijnste onderwerp in maanden.

 9. (zit te gieren van het lachen)
  (wil per se zoiets aanschaffen voor halve trouwboek, en er dan foto’s van pakken)

  Marshmellows roosteren gaat alleen als het die zijn die je kan roosteren (zou op het pakje moeten staan), anders smelten ze en verbrand je je eraan, of ze worden zwart. (nee, echt, dat zou zo heel erg op het pakje moeten staan!) Een mens verstaat niet waarom ze dat niet gewoon op het pakje zetten he? Geschikt om te roosteren, of niet geschikt om te roosteren. De wereld zou een veel simpeler plek zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *