Kunst bij de gynaecoloog

Goed nieuws. Vanaf morgen vandaag typ ik veertiendaags een column in De Standaard Magazine, afgewisseld met Tom Heremans. Hij doet de harige mannenonderwerpen. Ik verzorg de klachten en het geluk der fiemeldieren. Het bijhorende fotoportret is reeds gemaakt. Ik heb vorige week speciaal mijn haar gewassen en gestijld. Plus mijn meest romantische kleed aangetrokken. Kortom, ik sta er helemaal op zoals ik ben.

Om het allemaal te kunnen volgen in het écht moet ge morgen vandaag De Standaard kopen. De titel van het eerste stukje kan ik al verklappen: Kunst bij de gynaecoloog. Geef toe, ge kunt u nu al niet meer houden. (Voor de goede orde, het schilderij hiernaast heet l’ Origine du Monde en is van Gustave Courbet.)

TELEX UPDATE – euh in de verwarring- abonnees kregen het magazine vandaag al bij hun gazet – onnozelaars moeten morgen naar de krantenwinkel – wil iemand mijn manager worden –

 

4 gedachten over “Kunst bij de gynaecoloog”

  1. Ik moet nog wachten tot morgen. Jammer, maar ik woon dan ook in de ‘Stille Kempen’ waar de post nog met paard en kar bezorgd wordt. Charmant is dat, overigens wel.

  2. Djutoch, ik heb een abonnement op de Morgen. Moet ik het met het eeuwig verontwaardigd geweeklaag van Camps blijven stellen. Djutoch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *