Lof voor het techneuzenbal

Lof voor het techneuzenbal gisteren. Veel broodjes, hippe hangaar, plimpende wifikonijnen en een pinguïn met een flapvleugeltje. Er was een écht hondje en een Aibo van Sony aanwezig. Het échte hondje had écht haar, maar geen batterij en kon daardoor op beduidend minder aandacht rekenen. Ook ene Bart van Netlash had een sjiek machineke bij, een soort 1 dollar-laptop maar dan voor 300 euro omdat wij hier wél geld hebben.

In de verrassingszak zaten: een blikje powerdrank van Flair, een doosje Smoothiezoet, een bon van Azur.be, een stylo van Jobat, een Atomaschrift van Microsoft en een massagestaaf van Neckermann postordermannen. Het laatste ga ik bij volgend bezoek van mijn moeder quasi nonchalant laten rondslingeren. Nu al benieuwd of ze er iets van zal zeggen. Een moederexperiment is altijd spannend.

Ten slotte blijft vooral het beeld van een verbaasde Tantieris met een volautomatische Japanse dinosauriër in de armen me bij. (Ojee een tangconstructie. Blijft ………………………………………………………………………………… me bij) Benieuwd of ze hem achter zijn sensoorkes heeft geaaid. Pietel ziet er niet gevaarlijk uit. Tiekenei van de blog lijkt een beetje op Hilde De Baerdemaeker, zij het iets fijner van trek. Uw moeder was volgens mij slordig geschoren. Oh ja, en Anne van Tenderfeelings heeft heel sjieke krullekes, én een vlucht gewonnen naar Londen. Allemaal (plus nog) op het techneuzenbal gisteren. Behalve dan Kerygma. Stom. Wij schreven nochtans Gent.

9 gedachten over “Lof voor het techneuzenbal”

  1. Ja, mijne leediesjeef had gisteren haar kuren, maar ik wist niet dat gij mijn benen zo grondig geïnspecteerd hadt.

  2. Je zag het goed: ik was onder de indruk. Zoveel techneuten en dan een wildehuisvrouwenblogster ertussen. Een ervaring die onvergetelijk wordt of is en misschien wel blijft. Hebt ge ook gezien dat ik mijn gesprek met u zeer aangenaam vond? Mijn gezicht spreekt blijkbaar boekdelen. Dikke delen! ;-)

  3. ik voel mij altijd ongemakkelijk op dat soort doeningen, vandaar. Maar! Morgen! Opnieuw in Gent! Mijn soort doening op ons verjaardagsfeestje.

  4. @ilse, gij moet niet zagen. ik ben ook al gegeneerd geweest door uw bloemen op mijn graf
    @moeder, ik ben uitgerukt in de privé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *