Doeme toch. De ernst is weer ver zoek.

La Zezunja heeft mij eergisteren danig bezongen op de radio. Naar aanleiding van de Schrijfdag nu zaterdag in Leuven, alwaar ik enige uitleg zal verschaffen over het typen van een column. Ik hoop dat het mooi weer wordt, dan rijd ik erheen met de brommer en presenteer ik met een helm op. Voorts wordt er melding gemaakt van twee vrijwilligers in de zaal. Heb voorgesteld om mij op een dikke sprookjesachtige matras binnen te dragen. Doeme toch. De ernst is weer ver zoek.

5 gedachten over “Doeme toch. De ernst is weer ver zoek.”

 1. Ik stond met gespitste oren en verf mijn plafond te schilderen toen ik plots uw naam hoorde vallen. Speciaal van de ladder gekropen om aan de volumeknop te draaien en daarbij enkele druppels “Levis plafondverf 5L + 1L gratis” geprost op mijn Grundig rundfunkapparaat. Smossen noemen wullie da.

  Ge zijt vereeuwigd.

 2. Meisken,

  Nu da ge ook al op den radio komt, zou het niet tijd zijn om da hier wat op te kuisen?

  Straks wordt ge nog beroemd als een vuil poes. (Iemand die niet netjes is op haar spulletjes)
  Ja, ja zo zeggen ze da hier.

  Allez, ‘t is welgemeend hé :-)

  PS
  De vliegen worden ook al maar franker. Ze blijven gewoon zitten als ik er naar slaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *