Nog wat dingen

1. Mijn Superga’s komen uit een lelijk shoppingcenter in Riparbella, Italië. Ze zijn drie jaar oud en nu pas schmutzig genoeg om mooi te noemen.

2. Er is niks mis met impulsief. Impulsieve mensen hebben de opperste controle over hun eigen moment. Heel verre afspraken zijn daarom vervelend.

3. Gisteren twijfelde ik tussen de kapper en Carpetland. Het werd Carpetland. Mijn haar hangt er nog altijd maar wat bij.

4. Ik durfde eerst niet naar M!LF kijken. Schrik dat ik me aangevallen zou voelen en alzo te moeten doorgaan voor een lesbische slagersvrouw.

5. Ik hou van politiek in theorie. Zodra er mensen mee gemoeid zijn, vertrouw ik de zaak niet meer.

6. Ik zou graag eens op de briefing zitten van reclamemakers die aan een campagne voor maandverband moeten.

7. Het wit dat rond artisanale worstjes zit, weet iemand wat dat is?

8. Vroeger zag ik er gevaarlijk uit, waardoor niemand kon zien wanneer ik verliefd was. Daar heb ik nu soms spijt van.

9. Geuren doen oude deurtjes open. Daarom is het spijtig dat ze de deo die ik bij had toen ik met de 14-jarigen naar Zwitserland ging, nergens meer verkopen.

10. Hiërarchie is gelijk een Russisch souvenir. De mannetjes worden alsmaar groter, maar het grootste is niet interessanter dan het het kleinste.

8 gedachten over “Nog wat dingen”

  1. Vraag 7:
    Volgens het worstje in mijn koelkast E252 (kaliumnitraat) + E250 (natriumnitriet). Mineralen voor conservering dus, dat lijkt me heel duidelijk…

  2. nr 7, Ik dacht darmen, waar eerst de stront van het varken door gaat , dan stoppen we daar het varken zelf in, heel logisch toch.

  3. Ik heb ooit een vakantiejob gedaan in een worstenfabriek. Ge wilt niet weten wat ze daar allemaal onder elkaar mixen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *