Prins Jefri en zijn kietelsnorreke

Heden in het kleinste huisje ligt als verplichte kost voor de tegenpartij: Rijk in 100 dagen van Paul D’hoore. Vooraan heb ik het motto neergezwierd: Want de ene rijkdom is de andere niet, tante Annie. En hoewel ik standaard koppijn krijg van alle boekhoudkundige wenken, heb er ik toch met plezier in gelezen. Dat hebt ge nu met Paul D’hoore. Die mens is een meester in het verpakken van koppijn. Ook al word ik van mijn leven niet rijk.

Zo staat op pagijn zoveel het vrolijke vrolijke verhaal van prins Jefri van Brunei. De mens wordt aangehaald om de stelling ‘Geld krijgt ge altijd op’ te verluchten. Mijnelievegod! Prins Jefri blijkt een jacht te hebben van 148 meter lang, dat hij de naam Tits heeft gegeven. De Tits werd geleverd met twee motorbootjes die respectievelijk de Nipple 1 en de Nipple 2 werden gedoopt. Waarmee prins Jefri mijns inziens bewijst dat goede smaak geen goud waard is. Overigens, zijn kietelsnorreke deed het al vermoeden, is prins Jefri erg belust op seks. Hij laat zich, meldt Paul D’hoore, geregeld verwennen door tientallen lichtekooien tegelijk, die na de werken allemaal mogen gaan winkelen met de Visakaart van prins Jefri. Enfin, het wordt weer lachen als ik nog eens wat heb verteerd.

Een gedachte over “Prins Jefri en zijn kietelsnorreke”

  1. nou tante annie, al kreeg ik zijn jacht erbij met zijn nippels van goud:-))
    ik zou deze knakker niet willen hebben :-)

    groetjes
    klaproos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *