Sinterklaas in mei

Als ge een juwelenwinkelke hebt en ge legt in uw etalaasj een paar zilveren oorbellen met voor de linkerkant een eekhoorn, voor de rechter een piepklein eikelke, dan hebt ge een schoon gevoel voor humor. Volgende keer wens ik één verjaardag per seizoen en Sinterklaas in mei. En nu allen naar Karin Nunez De Fleurquin in Antwerpen.

karin-nunez.jpg

5 gedachten over “Sinterklaas in mei”

  1. Ik ben volledig akkoord! Another way of looking at it: any day is a good day to buy yourself a present! Zegt dat tessa het gezegd heeft dat ge ze verdient, die oorbellen. Ik ben zot van haar ontwerpen, heb een kettingske en een paar oorbellen -ook zo heerlijk asymmetrisch, een pareltje en een ijskristal, maar die van dat eekhoorntje en het eikeltje, dat spreekt mij zeer aan, helaas verkoopt het oorcussen in Gent haar juwelen niet meer, ik zal dus idd naar a’pen moeten trekken…

  2. Mensen kijken toch altijd maar naar één oor. Daarna hebben ze er genoeg van. Ik pleit voor gewoon één oorbel te dragen.

  3. Bericht aan de bevolking:

    Bij NU in Leuven verkopen ze ook een aantal van haar ontwerpen. Zelf gezien (en vanzelfsprekend niet kunnen weerstaan).

  4. @MC
    Hoofdaandeelhouder ( ster?) bij NU. Daarom kunt gij U dus een ticket permiteren voor de Chelsea Flower Show. AHA, AHA AHUM?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *