Stilletjes van snork

Op het terras van de Kaminsky in Leuven staat een cementsculptuur van een mevrouw op wandel met een varken. Geïnspireerd op een schilderij van Félicien Rops, maar dat doet er niet toe. Ik zat gisteren met een koffie aan een tafel naast het varken en ik kon het niet laten om heel stil toch van snork te doen.

1896-pomokrates.jpg

5 gedachten over “Stilletjes van snork”

  1. Verdomme tante, de Kaminsky nog wel! Ik heb dat sculptuur nog nooit opgemerkt, wellicht omdat ik zeer verdiept ben in mijn Orval of mijn Blonde Leffe (en ook in mijn gezelschap natuurlijk). Wie weet, tot ooit in de Kaminsky, maar dan drinkt ge van mij wel iets anders dan koffie! Het gesnork moet ge dan wel achterwege laten. Monkelen mag wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *