Twee hese neven

Er zaten twee hese neven te roekoeën op de vensterbank. Ik wenste dat katten konden vliegen, maar ik krijg vandaag zeker weer niet wat ik wil.

7 gedachten over “Twee hese neven”

  1. Gebrek aan gevoel voor romantiek of,……….gespannen zenuwen. Ja,ja.

  2. als ge de vleugels van de neven afhakt en in uw soep draait dan zullen de katten de rest wel doen.

  3. Nu wil t geval dat ik woon naast zo ongeveer de laatste mensen in mijn stad die er een omvangrijk duivenkot op nahouden. Die duiven vliegen alsmaar rondjes rond dat kot en die rondjes gaan steeds weer precies over mijn velux dakraampjes – met alle gevolgen vandien… Is het misschien een idee dat wij samen een luchtbuks kopen, die we dan zo om de week per post kunnen uitwisselen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *