Übungen: die godmiljaarse pedaleur

Nu breekt toch mijn klomp. Ik leen een iPod met tsjoep voor in uw sloefen, antenne achter uw oor. Het spullement telt de minuten, meet de kilometers en tussendoor zegt een madam uit Amerika hoe lang ge nog moet. Allemaal goed en wel. Tot ge op het einde een welgemeende Congratulations krijgt van Lance Armstrong omdat ge nog nooit zo hard gelopen hebt. Doeme toch. Dat die mens mij gerust laat met zijn niets ontziende sportiviteiten. Hij heeft de hele lol eraf geschraapt. Als die godmiljaarse pedaleur mij nog één keer lastigvalt, staak ik alle Übungen. Ik was trouwens te voet en niet met de fiets.

5 gedachten over “Übungen: die godmiljaarse pedaleur”

  1. Ik wil zo’n masjien met B.A. Baracus d’r in, dat zou mij wel motiveren. In Spaans Latijns-Amerika heet ie trouwens Mario Baracus, in Spanje M.A., in Italië P.E., in Rusland D.N., in Frankrijk Barracuda en in Japan Kong. Dit alles volgens Wikipedia. Toch wel knap, dat wij Belgjes gewoon B.A. zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *