Übungen ohne Evy: verfrommelde uitwas

Wegens taferelen van ontgoocheling gisteren in vijf pashokken van de Inno, ben ik sinds heden opnieuw aan de loop. Het is niet van harte, maar de verfrommelde uitwas moet weg. Er zaten twee konijnen in het bos. Wat kon mij het schelen.

5 gedachten over “Übungen ohne Evy: verfrommelde uitwas”

  1. Vijf keer een pashok in en uit is anders ook al een aardige oefening om de uitwas aan te pakken ;-)

  2. heerlijk om dit te lezen, helaas zijn de uitwassen bij mij niet verfrommeld maar lekker gevuld dus nog erger. gisteren gehoord dat je pas vet begint te verbranden vanaf 20 km lopen (anders verbrand je enkel suikers) dus die buik krijg ik in dit leven toch niet meer weg…

  3. Oh, join the work-out club. Ik kan alweer in een 32-jeans, maar zweet dat het me heeft gekost. En uren die ik voor tv had kunnen doorbrengen.

  4. Niks wat een strijkijzer (goed heet welteverstaan) niet kan oplossen. ‘t Doet misschien wel een beetje zeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *