Übungen: twee keer goed voor een kwartier

Gelopen op verplaatsing. Aldaar de officiële turnsloffen niet ter beschikking en mij daarom moeten behelpen met Superga’s en een ouwe joggingbroek van Oilily. Mijn moeder fietste mee, hield -om heel hard te lachen- het verkeer tegen. Maar het ging bijzonder vlot vooruit. Volgens mij lag het aan de praat onderweg. Daar woont een weduwe. Oh, die hebben een nieuwe brievenbus. Amai, daar hebben ze een schoon keuken. Ik ben, toen ze er nog niet woonden, eens tot vanachter gewandeld. Kortom, twee keer goed voor een kwartier.

3 gedachten over “Übungen: twee keer goed voor een kwartier”

  1. Daar bestaat volgens mij nog geen boek over : sporten met je moeder. Een gat in de markt, Tante Annie, een kleine moeite voor jou om het te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *