Wat uitleg over Wonderland

Precies of Tuymans reklaam nodig heeft op Tante Annie, maar toch. De tentoonstelling in New York is open. De dingen hangen allemaal aan hun haakske. Maar in de kranten staat voorlopig niks. Terwijl ik toch graag wat uitleg had gehad over hierondergesleurd Wonderland. Bijvoorbeeld uit welk boek, prentje, muizensprookske heeft schildermans T. dit op sterk getrokken. Het doet me voorlopig denken aan Apirama, de bijengrot met de bootjes in wijlen Melipark.

2007-tuylu0295-web.jpg

8 gedachten over “Wat uitleg over Wonderland”

  1. Maar nee, die stuurt gewoon een bus assistenten naar Disneyland om de hele bazaar daar te schetsen en te fotograferen.

  2. Je kan het makkelijk aan Luc zelf vragen. Hij is een zeer toegankelijk man die erg gepassioneerd over zijn werk praat (let wel op copyrights van foto’s). Wist je dat hij zelf nooit in Disney is geweest, het onderwerp van de tentoonstelling.

    Bedankt voor de mooie foto van het werk van mijn vrouw Olga, enkele dagen geleden. Dit werk werd aangekocht door Senator Prof Marleen Temmerman die het in haar senaatsbureau heeft hangen. Wij hebben samen jaren gevochten tegen racisme en vooroordelen, en nog steeds. Zoals je weet, hihi.
    Kom maar een keer een glas drinken en dan hebben we het erover.

  3. tsja, das waar. Die artiesten he …. (ik leef er elke dag met één)
    ma als ge zoveel gedaan hebt als hem, dan moogt ge wel wa kapsones hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *