Zeven medaalies

Ik heb een medaalie gekregen van Zeezicht. Omdat ze vermoedt dat ik in haar buurt woon. Brillante Premio op zijn Italiaans. Nu moet ik medaalies uitdelen aan andere webse dagboeken. Zeven tegelijk. Enfin. Ze gaan naar: Pironik voor de heerlijk harde kakjes, Appelogen voor de tips van Uw Moeder, Kerygma wegens intussen al lang standaard, Met omdat ze zo jazzy typt, Ishku omdat daar om weet-ik-wat-voor-reden heel veel bezoek vandaan komt, De disfunctionele huismoeder omdat het met haar altijd wat is en ten slotte Zapnimf omdat die volhardt in de commentaria. Graag had ik ook nog Tamarina op het podium gehesen, maar die is denkelijk op vakantie. Bovendien doet ze niet in webse geschriften. Tenzij hier.

medals.jpg

7 gedachten over “Zeven medaalies”

  1. Ja het kan toch? Jij kent Genk en daarom veronderstel ik… nà maakt niet uit waar je woont. Je blog lezen doe ik ook natuurlijk! Hahaha…

  2. een tas koffie voor u allebei! pak u een speculooske. eerst zelf gebakken, daarna met de hamer aan stukken geklopt.

  3. Tante, ik voel me vereerd. En ja, ik was met vakantie. Het was helegans geslaagd: ik heb drie keer mogen wiezen tot een gat in de nacht, met onder anderen Perfect Day en Graceland en de hele reutemeteut van Ladysmith Black Mombazo op de achtergrond (die ik dan ook nog de hele tijd in de auto gedraaid heb, als straf voor de medereizigers die niet met mij mee naar meneer Simon in Vorst zijn willen gaan – ze mochten nog blij zijn dat ik met hen uiteindelijk mee wilde naar een boerengat in de Ardennen).
    Enfin: onder het motto ‘alles kan altijd beter’, zeg ik dat ik de volgende keer wil kunnen KLEURENwiezen. Dan is het pas a perfect day. Groetjes van Tamarina (die sinds kort door de derde generatie herdoopt is tot Tamanina)

  4. Ow ow, hoe jammer dat ik UW telefoonnummer niet heb, zodat ik u net zoals ZN in het oor kon krijsen : TANTE ANNIE, IK WIL GEEN STOK, GIJSE…Maar toch vereerd, effenaf!

  5. dus die middelste medalje is voor met? dank u; om ‘t gelijk te vieren zit met nu aan de chocoladefudge .. die casette met die übungen; leent u die uit?

  6. ik heb al gedacht om mij met de übungen op de luisterboekenmarkt te gooien, maar ik werd al moe van het gedacht alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *