Zwellingen, zegt de dokter

Ik zou hier terwille van de reclamaties nog iets moeten melden. Helaas zit ik thuis met een scheef muilke op een dieet van soep, stomp en cake. Ben met het blote hoofd op het asfalt getokt. Daarna stapten twee gepensioneerden uit hun Mercedes met de woorden: Maar juffrouwke toch, ge weet toch dat het glad is. Wij gaan nooit fietsen zonder helm.  Enfin, heden zitten er drie lelijke zeeroverssteken in mijn kin, ongetwijfeld goed voor twee jaar gratis weersvoorspellingen.  Plus ik krijg mijn kaken niet meer op elkaar. Zwellingen, zegt de dokter.

Ge moogt compassie hebben per commentario. Ik heb heel hard geweend en gebloed.

10 gedachten over “Zwellingen, zegt de dokter”

  1. Beterschap, en gegroet van de sponsor van Kleenex (2 dozen per dag draai ik erdoor). Zwellingen ook alhier, ter hoogte van de klieren dan. Al ben ik niet genaaid door het asfalt, enkel door een gladde microob.

  2. ik dacht dat het nooit zo ver zou komen: met enige Smoeleboek-gewijsheid zal ik dan ook maar “vind ik niet leuk” aanklikken en ook nog “knuffel & veel beterschap x” als reactie toevoegen!

  3. Oei! Uwen velo was toch niet kapot hoop ik? Ik zal bidden voor een spoedige ontzwelling. Tiens, is dat nu niet gevaarlijk als man?

  4. ‘k Heb hier nog een fietshelmke liggen van het merk Samson & Gert.
    Zo goed als nieuw wegens uitermate belachelijk bevonden door mijn kinderen.
    Geïnteresseerd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *